*

Om du bara kunde känna hur jag mår
Om du bara kunde läka mina sår
Om du bara kunna veta hur det går
Då skulle du förstå

julafton!

ser ut såhär idag! tur att jag har nyaste camen också! fast..
blommig typ genomskinlig tröja och ett vitt litte, sen har jag lacktights.
tjobreee

mitt arbete

♥ Dag 11 – Mitt arbete.
har inget arbete. men jag går i skolan. petréskolan i hofors. kan väl skriva om mina år i skolan.
i ettan , tvåan och trean var allt som bäst. jag hade en lärare som hette Åsa. skiitsnäll! i fyran var vi tvungen att byta lärare och jag minns att jag grina, hahaha... det var i femman och sexan det börja. vi hade runt 8 olika lärare på ett läsår. vi fick många lärare att grina och gå hem och kom aldrig tillbaka. i sexan (tror jag?) så hade vi två vikarier som hette eija och leif. det var redan då jag var nära att byta upp till p3 men jag försökte vara stark och stanna kvar fast jag kände att jag inte fick den utbildning jag behövde. sen var det skolavslutning i sexan, då jag och den bästa klass jag haft, splittrades! synd tycker jag. i sjuan flytta alla upp till p3. det gick upp och ner för mig. jag började skolka i mitten av sjuan vilket jag ångrar nu. det var bråk mellan allt och alla. jag hade 80 % frånvaro om jag minns rätt. jag var nära att behöva gå om. men tillslut så slutade det med att jag hade ganska bra betyg ändå. skulle egentligen gå på hedäng nu, var å kolla på den skolan men vart inte att jag började där. går i åttan nu. det är jätte stora förändringar som har hänt sen sjuan. jag har tillexempel andra kompisar. jag umgås inte längre med dom jag umgicks med förut. jag har bytt klass. till 8c trivs sjuukt bra där! jag har lyckats få mina betyg väldigt bra, enligt mig alla fall. vet att jag kan höja dom, och nästa termin ska bli lika bra som halva den här har varit!!

sova kanske?

har kommit hem för ganska längesen. hitta det jag ville ha alla fall. har hunnit med att fixat med hästarna och pysslat om dom lite extra. duschat har jag också gjort! sovit också, haha.... ska beställa nytt löshår snart. sen ska jag sova igen tror jag. trött :( vill fortfarande inte ha julafton.. det är ingen julafton utan morfar och dom. jaja! han finns i mina tankar, och han är med oss ändå. det som är huvudsaken. <3

julafton imon!

så jag & mamma åker och köper dom sista julklapparna!

natti

sitter här och lyssnar musik med mina hörlurar i mitt täcke och tänker.
allt är väl inte så bra nu. men det blir bättre! det blir det alltid.
utan dig här finns det inget värde.
utan dig här finns det inget värde.

mikaela grönlund

hur söt är hon inte min bästavän !? <3

Det här får mig att gråta

♥ Dag 10 – Det här får mig att gråta.
sånt som får mig att gråta. det är nog ganska många saker. och jag gråter ganska lätt.
. när folk sviker.
. när man sett fram emot en sak länge. sen blir det inget av.
. djur/människomisshandel. usch, det är så hemskt när dom tex som den där videon när dom kastade små oskyldiga kattungar eller vad det var, i en sjö/å med strömtvatten.
. saknad. det kan få mig att gråta.
. döden. jag kan tex vakna upp på julafton och tänka " nu ska jag, emil, mamma & pappa upp till anna och fira jul med henne och morfar! sen åker vi hem och då kommer farmor, farfar, farbror osv " . tills jag kommer på att dom inte finns mer.
. kärlek, kärlek är oftast underbart, men när det går snett då gråter jag oftast.
. vissa låtar.
som sagt det är mycket som kan få mig att gråta, men här är det några saker.

Den här dagen för precis ett år sedan

♥ Dag 9 – Den här dagen för precis ett år sedan.
minns väl inte så mycket i detalj. men jag var tillsammans med jonas alla fall. umgicks mest med honom. inge intressant egentligen men jag minns inge mer. var väl lite uppmärksamhetsfjortis.. och halvt fjortis själv. skrev väl såhär på en gammal blogg jag hade.
" tihihihihi.. idag var det skola först. vill inte skriva någonting om allt som hänt idag.. men vissa är ju stöRda. sen skulle jag till tandläkarn och laga några hål :$ .. tog typ en timme, och jag hållde på att dö där inne, gjode ont med bedövnings sprutan och jag kände inte min läpp eller tunga :| . ganska sådära JÄTTEEE läskigt.
sen efter det var jag med amanda IGEN , eftersom hon var med mig till tandläkaren och vi var före det också ;$$$$$. vi typ dampa ganska så jätte mkt. och träffade jonas. han typ körde iväg med någon jävla vagn och typ ja.. vi behöver inte ta upp allt HAHA. typ hoRRRfors suger. nu ska jag ner och äta, men jag vill ha goooodis mwihihihihih.."
HAHAH. glad att jag är den jag är idag alla fall!

haha asså!

måste bara berätta en sak. åkte till amanda idag fast jag hade feber och är förkyld. vi var ute först, höll på att dö inne på arne HAHA!! sen gick vi till henne. vi kolla först på paranormal activity. och jag hatar visst skräckfilmer. sen kolla vi på en till film. typ att man drömmer, och dör man i drömmen eller att någon gör illa en. så händer det på riktigt. jag vet inte på vilken film det var men på en film så visste inte jag vad som skulle hända, så låg vi i sängen och sen hände det något på filmen så vart jag skit rädd och mitt ben flög skit högt HAHAHAH! amanda höll ju på att dö... var meningen att vi skulle kolla på "remember me" också men jag fick högre feber och åkte hem. har suttit och kollat på "rosa the movie" nu haha.. vet inte varför.. men ska sova nu alla fall. godnatt!

sjuk

bloggen kommer ligga nere nu pga att jag är sjuk. ligger hemma i feber, ont i halsen och förkyld. vart ju inte bättre av att bli snöpulad i skolan HAHAHA... har väl iaf lov nu, sällan jag blir sjuk första dagen.
ÄR
JAAG
INTE
FRISK
TILL
NYÅR
VET
JAG
INTE
VAD
JAG
GÖR.
jag måste vara det ? vill väl inte ligga i sängen/soffan hela nyår... :(

godnatt

jag åkte aldrig till mickis. mår fortfarande inge bra, och mår illa. är jag bättre imon, ställer jag klockan ganska tidigt och går upp och rider, senare ska jag vara med amanda. får väl se om vi är hemma hos mig eller hos henne ? tänkte väl bara säga godnatt och så. sällan jag sover...
airplanes på svenska

fredag

gick upp sju idag åkte halv 8. fråga inte hur jag hann.. åkte till skolan. hade hemkunskap sedan språkval. åkte hem efter. mådde inge bra, ett år sen min morfar dog idag. saknaden är stor.. <3 sen när jag kom hem, runt halv 12. så gick jag och la mig. vaknade runt 3, kollade på film och nu ska jag snart duscha. ska nog till mickis ikväll.

Något jag önskar att jag gjorde mer

♥ Dag 8 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
okej. det finns väl ganska mycket jag önskar att jag gjorde mer eller som jag ångrar att jag inte gjort.
men någonting jag önskar att jag gjorde mer är väl att jag umgicks mer med min morfar, farmor & farfar. när dom har dött. en sak jag ångrar att jag inte gjorde. det är att jag inte var på deras begravning, eller att jag var med sista stunden i deras liv. det känns så fruktansvärt mycket hur jag saknar dom nu... så till er som har farmor/farfar, morfar/mormor kvar, ta vara på tiden ni har tillsammans med dom ! och tiden ni har med era föräldrar och nära och kära. man vet aldrig när någonting hemskt kan hända.

har tyvärr ingen på farfar och mormor..

Mina bästa vänner

♥ Dag 7 – Mina bästa vänner.
skriver om dag sju nu. har glömt att skrivit osv.
men mina bästa vänner är amanda och mickis. utan dom, vad skulle jag då vara ? jag vill verkligen aldrig förlora dom.
amandzan !
jag och amanda har bråkat förut, men båda var i dåligt umgänge då, eller vad det heter ? ahja ni fattar nog. vi är rätt olika, men ändå dom mest lika personerna i hela världen. vi är hejjare på att skratta och prata för mycket. folk klagar ofta på att vi skrattar för mycket, haha ! jag är här, jämt för dig.
mickis !
du och jag har hållt ihop sen dagis. vi ska alltid hålla ihop. du har alltid förstått mig och accepterat mig för den jag är. och vår vänskap betyder väldigt mycket för mig. du betyder enormt mycket för mig. jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, jag behöver dig.
jag har världens bästa vänner, jag älskar er, forever and always.

26

den 26 åker jag och mickis upp till lone och kommer hem dagen före nyår. hon bor i strömsund tror ja. vad ska man ha med sig mer än kläder :o ? typ ipod osv, åka bil as länge, sen åka tåg hem.. resan kommer väl bli värst.. men kul ska vi ha iaf. skönt att komma härifrån :D

asså ?

ibland funderar jag på om jag vet vad daglig uppdatering är ? nej men asså.. hela den här veckan efter skolan har jag åkt hem, sovit till runt 8 på kvällen, sen somnar runt halv 12 och sovit hela natten. fattar inte vad det är för fel ? fast det kanske är en ful vana jag har fastnat i eftersom jag sover hela tiden, då blir jag trött hela tiden också... vaknade nyss, ska ner och duscha sen kolla film och sova igen tror jag..

skäms på mig

uppdateringen går ju bra ! fast.. nej men asså.. jag har ingenting intressant att skriva om :o
idag har jag alla fall kollat på luciashow med mickis. huur kallt som helst , och segt som sjutton. tyckte inte det var nå bra alls egentligen. kanske ska säga att jag vaknade hos amanda också. vi hade väl rätt kul igår. var ute osv. åkte hem efter luciashowen och duschde, somnade framför teven. och har bara tagit det lugnt. kollat när emil och rasmus har fixat ute i emils friggebod HAHHA har skit roliga filmer när dom började bråka som kanske kommer upp på bloggen sen om jag får in dom på datorn. kom nyss in och nu ligger jag i sängen och emil har tagit en av mina sängar, mitt rum är as tomt.. och det ser ut som ett helvete just nu också. ska börja tapetsera om snart å så ! ska nog sova snart GODNATT

era ord på att klaga får mig bara att skratta
jag tar inte åt mig mer, så jag skiter i vad ni säger..


jag går dit hjärtat slår

för er som inte märk så har jag ny header/design. för er som inte ser den tryck F5 ! OCH JA JAG VET ATT DET ÄR FELSTAVAT I SISTA MENINGEN  
var väl bättre dag i skolan idag. efter skolan var jag och amanda lite med andré
och jag var skit hungrig . så skulle jag lägga till mammas jobb nummer på mobilen och det var meningen att jag skulle skriva typ " mamii jobb " men tror ni inte jag skriver " mamma lunch " för att jag var så jävla hungrig men det var inte meningen :o  HHHAHAHA amanda skratta så hon började grina haha ;)
sen så när vi skulle gå till lilla. då springer rasmus ut från hoforshallen
rasmus : VART SKA NIIII ???
jag : vi ska till lilla !! 
rasmus : okej se.....
sen så halkar han .. asså fyfan jag har aldrig skrattat så jävla mycket i hela mitt liv tror jag .. ser fan det i huvudet än HAHAHHA ... söt =(  kom hem från amanda för ett tag sen .. eller jag har hunnit städat rummet och duschat. ligger just nu i sängen och ska kolla på paradise hoteeeel ! och fyfan vad jag har ont i knät :( ..


WHEN YOU GO I GO WITH YOU.

går och lägger mig i sängen och grinar till the last song! sjuukt bra film.


NYP MIG SÅ ATT JAG VAKNAR UT UR MARDRÖMMEN

är väl MÅNDAG idag. skit dag rent ut sagt. haha vaknade på fel sida. inga kläder som jag ville ha på mig typ skitsur hela dagen. och slutet av dagen var väl värst hehe ..... menmen hoppas på en bättre dag imorgon! ASSÅ helgerna borde vara längre ? .. man hinner fan inte sova ut.. eller kanske om man sover utan att vakna men det är ju svårt.. jag har alla fall SOVIT idag ;) och hjälpt pappa att hämta nytt spån till hästarna å varit ute ganska mycket. duschade nyss också. ska väl snart platta håret sen gå och lägga mig i sängen och plugga lite.
slänger in en skitful oredigerad bild ( med färger osv ) ....... gjorde man den ljusare syntes jag inte ..

asså :O

jag har märkt att jag skriver typ att jag sover hela tiden .. och nyss hörde jag att man kunde typ få " sömnsjukan " eller nå av vaccinet till svininfluensan eller vad det hette.. ? fatta om jag har fått det =( ? typ bara jag som är dum i huvudet och tror på sånt men..

fitttråkig lördag

vaknade hos amanda. vaknade iaf inte att jag låg på henne som jag gjorde sist jag sov dära.... jag åkte hem runt halv 1. då satt jag ett tag vid datorn sen duschade jag , sen fixade jag mig för jag skulle egentligen kollat på hockey med rasmus. men jag hade ingen skjuts så det sket sig. då somnade jag istället. sen vaknade jag igen och fick värsta suget av att åka till hofors å vara med lite folk där. men då hade jag visst ingen skjuts då heller. väntade jätte länge . tills typ 22.00 på svar från emil om dom kunde skjutsa mig. sen orkade jag inte vänta längre så då har jag bara setat vid datorn och kollat gamla avsnitt från " kungarna av tylösand " .. ska snart sova sen upp tidigt och rida imorgon, sen hofors!! godnatt

fredag :) !!

var hemma från skolan idag pga att jag hade as ont i magen. vaknade runt halv 12 - 12 . gick ut och gav hästarna mat. sen kollade jag på tv. sen bytte jag om och gick ut och red. galopperade upp till klocksberg! ponnyn kommer ha träningsvärk imon iaf, jag med antagligen eftersom att jag red barbacka. sen duschade jag/fixade mig och sen kom amanda till mig , hon åkte med pappa hem från jobbet. så åkte vi till valbo. sen hem till henne och direkt till ishhallen typ för att kolla på hockey med rasmus. träffade andre osv, sen gick vi till rasmus och kollade gamla kort, haha ! nu ligger jag och amanda i sängen och ska väl snart sova ! hejs

min dag i detalj

♥ Dag 6 – Min dag i detalj.
okej.. ska försöka förklara så bra så alla fattar..
jag sov ju hos amanda. så vi gick upp runt 06:30. fast jag hörde inte alarmet först men sen vaknade jag runt 06:35-06:40. då klädde vi på oss , fixade håret å så. sen gick vi ner och fikade. sen fick vi skjuts av hennes pappa till skolan och var där ca 07:45. så gick vi till receptionen för jag ville ha en lapp om att byta språkval till svenska/engelska. sen hade vi musik. stog typ och sjöng. tur att man kan det skit bra då ! sen hade vi no. fick reda på att jag hade G på provet jag gjorde , fast jag inte ens hade pluggat. efter det hade vi håltimme som vi haft dom senaste två dagarna också för att frida ( våran svenska lärare ) inte varit där. sen var det väl idrott. efter idrotten var det lunch. hände väl ingenting speciellt. efter lunchen hade vi so, så vi kollade på film om någon revolution eller nå. råkade visst somna... sen så hade vi matte. åh fyfan orkade verkligen inte räkna matte idag.. och efter matten slutade vi. som jag skrev tidigare så gick vi ju till hh sen och umgicks med folk osv. sen hämtade pappa mig. så åkte vi till typ hc:järn , kan det heta så ... ? allafall. vi köpte en pannlampa till mig som jag kan ha när jag rider ! sen åkte jag hem ju, så satt jag på datorn sen somnade jag. sen har jag ju skrivit i inlägget under vad jag ska göra nu. så godnatt <3

igår

har inte bloggat så mycket. men igår ( onsdag ) så gjorde jag so prov i skolan sen så var det väl inge mer speciellt. efter skolan gick jag och amanda hem till henne först , sen till hh och kollade på innebandy. haha jävlar vad vi skrattade ett tag ( som alltid ) men asså HAHHAHA ... sen träffade vi rasmus & andré ett tag. sen lite senare gick vi till ishallen och kollade på hockey bär a laget tränade. sen sov jag hos amanda. aasså jag är så glad nu för tiden ! finns ingenting som man skulle kunna ändra i livet , som jag vill ska vara bättre ;) ! idag ( torsdag ) så var jag och amanda på hh ett tag och umgicks med folk innan vi åkte hem. sen när jag kom hem somnade jag, och det var meningen att jag skulle ut och rida egentligen men ahja. ska duuscha ist sen vänta på en sak ;) sen sova !

RSS 2.0