*

jag är inte nära perfekt..
Men jag är äkta, eftersom jag är mig själv. & jag ska leva livet med dom motgångarna jag har för
- livet går inte i repris.
så jag tar ingen skit.
jag är inte nära perkeft..

men jag är äkta, eftersom jag är mig själv. & jag ska leva livet med dom motgångarna jag har för
- livet går inte i repris.
så jag tar ingen skit.

it is torsdag todayyy

GJORDE REKORD IMORSE. FIXADE MIG PÅ 10 MIN TYP helt ok! både ja å mandzan var ovanligt glada!! har ätit lite fööör mkt godis idag. ska bara orka bry mig. sen när ja kom hem slocknade jag direkt. nu ska jag ta tag i pluggnadet eftersom ja har prov imorgon. får se hur det går.. jag har inga bilder heller :@ ? SYND ;);); hejdå

!

<3

jag har tänkt på en sak.

jag var inte med sista stunden i varken min farmor, farfar eller morfars liv. och jag fick höra mycket förut av kompisar " varför åker du inte dit ? dom behöver dig" jag ville inte. jag ville verkligen inte se dom må som dom gjorde. det var inte det jag ville minnas av dom. jag ville minnas det bra med dom.. ville inte minnas hur dom låg där, må dåligt. jag har tänkt mycket på det här. är jag en dålig människa för det? jag vet att dom visste hur mycket dom betydde för mig och hur mycket jag tänkte på dom och det är väl huvudsaken?

*

få inte en tjej att falla för dig
om du inte är beredd att ta emot henne.


uppdattttteringen <3

så var det de här med uppdattering också. går ju skit bra!!!!! ne. men i veckan har jag gått i skolan, sola med amandizzzz, gymma, ridit osv. igår vart de soffläge hela kvällen och gick och la mig före 22. ja menar, en fredag!? :o har drömt sjuka drömmar alla fall.. HAHAH. får se vad som händer idag. har nyss duschat för jag har ridit , SKITKALLLLTT.

skrämmer upp mig själv... HHAHA :(

HAHAHHA vet inte själv vad jag höll på med..!?

jöbbigt

känner mig trött fortfarande fast jag sovit i typ två dagar... det känns ungefär som att jag fått borelia. ska till the doctor imorgon. HATAR att gå till doktorn.. men måste väl. sitter och dricker vitamin sak nu för jag får inte i mig vitaminer annars. ska byta dator och lägga mig och kolla på film och äta GLASS! sen ska jag nog sova. godnatt!

lyckat emmsan

ibland är jag för jäkla bra asså. kom upp för jag hade varit och kollat på tv. så är det mörkt så slår jag till täcket över oboyglaset som jag glömt att stod vid min dator! haha jävla cp jag är ibland. mitt minne är ju jätte bra! fast.. ne. klockan är snart kvart över 22 och jag funderar på att gå och lägga mig. har sovit i princip hela dagen men skadar inte att sova lite mer. godnatt!

trooettttt emmsan i amandas fett skoooena tröjjsaaaa <333333333

är väl trött å sitter framför min fett äckliga sega dator. har kollat två filmer och ska snart gå till sängen å kolla flera sen sova! hofors imon antar jag.
tjo
jag kommer att fortsätta kämpa för dig, för du är den enda
som jag någonsin tyckt om såhär mycket.
detta får inte vara slutet för isåfall har jag
gjort så mycket förgäves.
har inte gjort detta i onödan,
detta är mitt öde ..
jag kommer kämpa för dig.. mitt hjärta.
du är mitt allt. du är det jag väntat på..

så mycket personer kan betyda och göra för mig. tack för allt jag fick dela med er

jag har ingenting att göra så jag tänkte skriva en sak till min farmor, farfar, morfar OCH mormor (som jag aldrig han träffa)
Vi hade varandra, genom eld och lågor. Den tiden jag fick dela med er, var den bästa i mitt liv.. Men idag, har jag tappat taget om er, och det gör så ont.. Smärtan kan inte jämföras med någonting i världen. Jag tänker fortfarande på julaftonsmorgonen att ni ska vara med, men det blir aldrig så mer.. Jag önskar att ni kommer tillbaka. För allt jag vill, är att ha er i mitt liv. Jag kommer sakna er, tills livet sliter mig här ifrån och så mycket mycket mer. Smärtan att behöva vara utan er, är tyngre än ett höghus. Jag bär höghuset för eran skull. Ni kommer nog aldrig någonsin att förstå, vilka ni var för mig, och hur många gånger, ni hindrat mina tårar från att trilla ner från kinden. Nu för tiden, är det ni som får dom att falla, för jag saknar er enormt. Låter dom rinna, och låter dom hugga tag i mitt hjärta, få mig att blöda. Dethär, har gett mig ett flertal sömnlösa nätter. Jag hatar att behöva sakna er, det gör så ont. Saknaden efter er..  Och jag hoppas varje dag, att ni ska komma tillbaks till mig, komma och torka mina tårar och säga att allting är som vanligt igen. Det är allt jag begär, att det ska bli som vanligt igen. Det funkar inte att leva såhär, inte för mig. Jag behöver er, men än någon annan. Mer än någonsin. Jag hoppas ni ser dethär, där uppifrån himmelen. Jag tvingar ingen till att läsa det, så klaga inte.. Jag kan inte rå för, att jag saknar er så fruktansvärt mycket.. Glöm ALDRIG, att jag tänker på er, varje dag, även fast jag inte var med eran sista stund i livet. I mina ögon, är ni underbara.

*

jag kunde varit den personen som du förut ville se,
men jag förändra mig och allting blev fel..
det finns så mycket som jag vill visa dig.
men jag måste få tid att vara mig själv,
tiden den kommer när jag ska visa dig..

usch

somnade inte förns 6 imorse typ. mådde inge bra. gick upp halv 11 idag. ska bege mig mot hofors nu och vaccinera hästen. sen ska jag hem och duscha & åker antagligen till hofors igen ikväll. jag har verkligen ingenting att skriva om nu förtiden, skolan börjar väl på tisdag. hörshej!

:o

jag hatade min header jag hade på bloggen, så nu får min blogg se ut såhär ett tag! skiitfint , verkligen. nee men jag orkar inte göra nå åt det. idag är det alla fall torsdag. jag och amanda skulle egentligen till parkbadet men vi sov över. åkte hem runt 4 och har mått skit dåligt hela dagen. ska duscha snart sen ska jag sätta på en film och sova lite till tror jag. fast jag kommer väl säkert inte kunna. asså jag vaknar lika fort som jag somnar !? skit jobbigt....

RSS 2.0